Landsformand, kfuksa,

Ny landsformand i KFUKs Sociale Arbejde

Pressemeddelelse

KFUKs Sociale Arbejde kan meddele, at en ny landsformand er blevet valgt.

Jeg har stor respekt for det arbejde, der gøres for udsatte kvinder og mænd i KFUKs Sociale Arbejde. Og det betyder meget for mig at være en del af en værdibaseret organisation, som bygger på folkekirkens grundlag med værdier som respekt, anerkendelse, involvering, kærlighed og omsorg. Alt det, som jeg synes er vigtigt, for at få en god relation mellem mennesker.

Sådan sagde Annette Blýnel, nyvalgt landsformand for KFUKs Sociale Arbejde, ved organisationens generalforsamling lørdag den 25.5.2019. Annette Blýnel er uddannet socialrådgiver og har hele sit arbejdsliv været beskæftiget på det sociale område, blandt andet som leder af socialrådgivningen i Vollsmose og som områdechef i Odense Kommune med ansvar for forsorgshjem, væresteder, krisecenter og som ansvarlig for implementering af Hjemløsestrategien. Senest har Annette Blýnel været ansat ved Socialtilsyn SYD med tilsynsopgaver i forhold til forsorgshjem, misbrugsbehandling og døgninstitutioner. Annette Blýnel er 69 år, gift og har en voksen datter.

Annette Blýnel afløser Malene Brandt, som har været konstitueret landsformand for KFUKs Sociale Arbejde siden januar 2019. Malene Brandt fortsætter som næstformand i landsbestyrelsen, der ved generalforsamlingen også fik to nye medlemmer: Kirsten Lund Larsen, tidligere national chef i Red Barnet og Kåre Bach Kristiansen, managing partner i Trivium, der er højt specialiseret inden for strategiudvikling.

 

For yderligere oplysninger kontakt venligst Pernille Kjær Jessen, Kommunikationsansvarlig i KFUKs Sociale Arbejde, på pkj@kfuksa.dk eller mobil 2946 8271.